Wij zijn WBS Real Estate

Family owned. Family runned.
Met kantoren in Amsterdam en Barneveld hebben wij een landelijke dekking en werken wij vanuit een brede marktkennis.
WBS logo letter W

Wonen en Werken is het waar het om gaat bij WBS Real Estate. Waardevol advies, vakbekwaam en doorzetten om voor elke vraag de beste oplossing te creëren. Dat is ons DNA! Met onze ervaring en marktkennis zijn wij daarom hét aanspreekpunt en een waardevolle toevoeging voor alle vraagstukken, op elk aspect in de vastgoedmarkt.

WBS logo letter B

Bedrijven, kantoren, ondernemen. Bij WBS Real Estate begrijpen wij de vastgoedmarkt als geen ander. Wij doen waar wij goed in zijn. Dat is waarom wij jou graag helpen met het ontzorgen en adviseren over huisvestingsprocessen, voor zowel wonen als werken. Meer informatie over onze verschillende dienstverleningen vind je onder WONEN en WERKEN.

WBS logo letter S

Sybrandy, onze familienaam, waar wij trots op zijn. In 2008 begonnen met een eerste grote ontwikkeling in Hanzestad Zutphen onder de naam Walburg Staete. Vandaag de dag staat ‘Staete’ voor de groep bedrijven, waartoe naast WBS Real Estate ook Pro Vastgoed, Woonstaete en Maker Business Units behoren. Een warme familie en een hecht team. Dat is wie wij zijn en wat wij willen uitstralen naar onze klanten. Korte lijnen, persoonlijk contact, out of the box oplossingen en toewijding aan onze opdrachtgevers. Met deze werkwijze bieden wij tailormade oplossingen aan voor zowel WONEN als WERKEN.

Eens van gedachten wisselen? Wij staan graag voor je klaar!

Tot de WS groep behoren ook:

Woonstaete BV

Betaalbaar, duurzaam & stijlvol wonen

Woonstaete BV ontwikkelt verschillende woonconcepten, van de inmiddels bekende Woonstaete Woonvilla in verschillende appartementvarianten, tot grondgebonden woningen, zoals rij- en rug-aan-rug woningen, levensloopbestendige, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Diverse woonstijlen, maar altijd uitgevoerd in de herkenbare Woonstaete signatuur en gebouwd in het staalframe bouwconcept dat onze ontwikkelingen typeert.

Maker Business Units BV

Betaalbaar, duurzaam & stijlvol werken

Maker Business Units ontwikkelt stijlvolle, betaalbare en duurzame bedrijfsunits door heel Nederland. Conceptmatig, maar altijd op basis van de wensen van onze opdrachtgevers. De eigentijdse bedrijfsunits van Maker Business Units onderscheiden zich doordat zij altijd worden gebouwd in een duurzame staalframe bouwtechniek.

Pro Vastgoed BV

Duurzame projectontwikkeling

Pro Vastgoed is een gebieds- en vastgoedontwikkelaar die bij wil dragen aan het tot stand brengen van een prettige leefomgeving, waarin telkens wordt gezocht naar een balans tussen comfort, duurzaamheid en natuur. Als gedelegeerd ontwikkelaar realiseren wij projecten voor derden door heel Nederland, waarbij Pro Vastgoed zich heeft gespecialiseerd en zich onderscheidt in ontwikkelingen met een staalframe bouwmethodiek.

Het Team

ONTMOET ONZE MENSEN!

Join the team

WIL JIJ OOK AAN DE SLAG BIJ WBS REAL ESTATE?
Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar. Hou onze website in de gaten, want wie weet zijn we binnenkort op zoek naar jou!

Officemanager (M/V)

Locaties Barneveld en Amsterdam
40 uur per week, 5 dagen
Enthousiast geworden? Leuk, we maken graag kennis met je!

Onze Locaties

Hier zijn wij te vinden
WBS kantoor Amsterdam

WBS Real Estate Amsterdam

Korte Ouderkerkerdijk 1-R1
1096 AC Amsterdam
office interior with coworking zone and pc computers, panoramic window

WBS Real Estate Barneveld

Koolhovenstraat 1
3772 MT Barneveld
wbs logo final wit 1
Wonen, werken
& beleggingen

Aanmelden
WBS Real Estate nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 WBS Real Estate BV |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
Bedankt voor uw aanvraag!
24 studio's in Brummen
Inschrijven
1
Stap Persoonsgegevens
2
Stap Adresgegevens
3
Stap Woonsituatie
4
Stap Financieel

Persoonsgegevens

Man/Vrouw/Neutraal*

Geboortedatum *

Adresgegevens

Woning

Huidige woonsituatie *

Huidige woonsituatie*

Financieel

Privacybeleid*
×