Wij zijn WBS Real Estate

De intrinsieke kracht van familie
Met kantoren in Amsterdam en Barneveld hebben wij een landelijke dekking en werken wij vanuit een brede marktkennis.
WBS logo letter W

Het vinden van de perfecte oplossing voor jouw Wonen óf Werken vastgoedvraagstuk; dat is waar het bij WBS Real Estate om draait! Wij bieden waardevol advies, vakbekwaamheid en doorzettingsvermogen om voor ieder vraagstuk de beste oplossing te vinden óf te creëeren. Als een familiegedreven organisatie kunnen we simpelweg zeggen: het zit in ons DNA! Met onze ervaring en marktkennis zijn wij daarom hét aanspreekpunt voor al jouw vraagstukken omtrent de vastgoedmarkt.

WBS logo letter B

Bedrijven, kantoren, ondernemen. Bij WBS Real Estate begrijpen wij de vastgoedmarkt als geen ander. Wij doen waar wij goed in zijn. Dat is waarom wij jou graag helpen met het ontzorgen en adviseren over huisvestingsprocessen, voor zowel Wonen als Werken. Meer informatie over onze verschillende dienstverleningen vind je onder WONEN en WERKEN.

WBS logo letter S

Sybrandy is onze familienaam; en daar zijn wij trots op! In 2008 begonnen wij onder de naam 'Walburg Staete' met onze eerste grote ontwikkeling in Hanzestad Zutphen. Vandaag de dag staat 'Staete' voor een groep professionele vastgoedorganisaties, beter bekend als de WS Groep. Naast WBS Real Estate behoren ook Pro Vastgoed ontwikkeling, Woonstaete en Maker Business Units tot deze groep. Professionaliteit gecombineerd met de warmte van familie, dat is precies wat de WS Groep haar unieke flair geeft. Het is dan ook precies deze energie die wij tevens naar onze klanten willen uitstralen. Korte communicatielijnen, persoonlijk contact, out-of-the-box oplossingen én diepe toewijding; dat is de WS Groep.

Eens van gedachten wisselen? Wij staan graag voor je klaar!

Tot de WS groep behoren ook:

Woonstaete BV

Betaalbaar, duurzaam & stijlvol wonen

Woonstaete BV ontwikkelt verschillende woonconcepten, van de inmiddels bekende Woonstaete Woonvilla in verschillende appartementvarianten, tot grondgebonden woningen, zoals rij- en rug-aan-rug woningen, levensloopbestendige, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Diverse woonstijlen, maar altijd uitgevoerd in de herkenbare Woonstaete signatuur en gebouwd in het staalframe bouwconcept dat onze ontwikkelingen typeert.

Maker BV

Betaalbaar, duurzaam & stijlvol werken

Maker ontwikkelt stijlvolle, betaalbare en duurzame bedrijfsunits door heel Nederland. Conceptmatig, maar altijd op basis van de wensen van onze opdrachtgevers. De eigentijdse bedrijfsunits van Maker onderscheiden zich doordat zij altijd worden gebouwd in een duurzame staalframe bouwtechniek.

Pro Vastgoedontwikkeling BV

Duurzame projectontwikkeling

Pro Vastgoedontwikkeling is een gedelegeerd gebieds- en vastgoedontwikkelaar die bij wil dragen aan het tot stand brengen van een prettige leefomgeving, waarin telkens wordt gezocht naar een balans tussen comfort, duurzaamheid en natuur. Als gedelegeerd ontwikkelaar realiseren wij projecten voor derden door heel Nederland, waarbij Pro Vastgoedontwikkeling zich heeft gespecialiseerd en zich onderscheidt in ontwikkelingen met een staalframe bouwmethodiek.

Het Team

ONTMOET ONZE GEDREVEN PROFESSIONALS

Join the team

WIL JIJ OOK AAN DE SLAG BIJ WBS REAL ESTATE?
Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar. Houd onze website in de gaten, want wie weet zijn we binnenkort op zoek naar jou!

Officemanager (M/V)

Locaties Barneveld en Amsterdam
40 uur per week, 5 dagen
Enthousiast geworden? Leuk, we maken graag kennis met je!

Onze Locaties

Hier zijn wij te vinden

WBS Real Estate Amsterdam

Korte Ouderkerkerdijk 1-R1
1096 AC Amsterdam

WBS Real Estate Barneveld

Koolhovenstraat 1
3772 MT Barneveld
wbs logo final wit 1
Wonen, werken
& beleggingen

Contact opnemen

In samenwerking met

funda 400 grijs
ing 400 grijs
vbo 400 grijs

Aanmelden
WBS Real Estate nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 WBS Real Estate BV |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
Bedankt voor uw aanvraag!
24 studio's in Brummen
Inschrijven
1
Stap Persoonsgegevens
2
Stap Adresgegevens
3
Stap Woonsituatie
4
Stap Financieel

Persoonsgegevens

Man/Vrouw/Neutraal*

Geboortedatum *

Adresgegevens

Woning

Huidige woonsituatie *

Huidige woonsituatie*

Financieel

Privacybeleid*
×