Disclaimer

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.wbsrealestate.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door WBS Real Estate BV. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden. Het gebruiken van deze website, betekent direct dat u kennis heeft genomen van onderstaande punten, deze begrepen heeft, met de punten in te stemmen en hier ook aan gebonden te zijn.

Beperkte aansprakelijkheid

WBS Real Estate BV doet haar uiterste best om de betrouwbaarheid, actualiteit en gegevens van deze website up-to-date te houden en zal deze zo vaak mogelijk actualiseren en/of aanvullen als noodzakelijk. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. WBS Real Estate BV behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen.

WBS Real Estate BV kan niet garanderen dat de website te allen tijde toegankelijk is of foutloos werkt in verband met servers, hosting en eventueel onderhoud. WBS Real Estate BV is derhalve niet aansprakelijk voor schade als gevolg van ontoegankelijkheid, onjuistheden, onvolledigheden en/of fouten.

Voor de op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan WBS Real Estate BV geen verantwoordelijkheid nemen en aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Het intellectueel eigendom van de aangeboden informatie en afbeeldingen op deze website berust bij WBS Real Estate BV. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van WBS Real Estate BV is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken, te kopiëren en/of te verspreiden.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.wbsrealestate.nl op deze pagina.

wbs logo final wit 1
Wonen, werken
& beleggingen

Contact opnemen

In samenwerking met

funda 400 grijs
ing 400 grijs
vbo 400 grijs

Aanmelden
WBS Real Estate nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 WBS Real Estate BV |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
Bedankt voor uw aanvraag!
24 studio's in Brummen
Inschrijven
1
Stap Persoonsgegevens
2
Stap Adresgegevens
3
Stap Woonsituatie
4
Stap Financieel

Persoonsgegevens

Man/Vrouw/Neutraal*

Geboortedatum *

Adresgegevens

Woning

Huidige woonsituatie *

Huidige woonsituatie*

Financieel

Privacybeleid*
×