Vincent Sybrandy

Vastgoedadviseur
Al van jongs af aan heeft Vincent een grote fascinatie voor alles wat te maken heeft met vastgoed en wonen. Als kind al was het zijn grootste hobby om urenlang op Funda rond te struinen. Niet verwonderlijk dus dat hij na zijn middelbare school aansluitend koos voor een vastgoedopleiding, die hij in 2023 afrondde. Momenteel specialiseert Vincent zich tot RM, waarmee hij straks één van de jongste makelaars van ons land is.

Zijn ervaring deed hij op bij Buijs Makelaars in Hilversum, waar hij zijn eerste stappen in de wereld van de woningmakelaardij zette. Vervolgens werkte hij voor Spring Real Estate in Amsterdam op de Agency afdeling, waar hij verantwoordelijk was voor de acquisitie. In 2023 ging Vincent aan de slag in het familiebedrijf Woonstaete, waar hij zich bezighoudt met het verwerven van nieuwe grondposities. Binnen WBS Real Estate is Vincent verantwoordelijk voor verhuur en verkoop. Daarnaast werkt hij samen met Pieter jr mee aan de verdere uitbouw van het familiebedrijf.

 In zijn vrije tijd vind je Vincent op mooie dagen op het water of met vrienden en familie op één van de Amsterdamse terrassen. Daarnaast blijft Vincent fit door zich regelmatig uit te leven in de gym.

wbs logo final wit 1
Wonen, werken
& beleggingen

Aanmelden
WBS Real Estate nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 WBS Real Estate BV |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
Bedankt voor uw aanvraag!
24 studio's in Brummen
Inschrijven
1
Stap Persoonsgegevens
2
Stap Adresgegevens
3
Stap Woonsituatie
4
Stap Financieel

Persoonsgegevens

Man/Vrouw/Neutraal*

Geboortedatum *

Adresgegevens

Woning

Huidige woonsituatie *

Huidige woonsituatie*

Financieel

Privacybeleid*
×