april 2024

Voortgang Brummen

Niet enkel de blauwe lucht en zon op onderstaande foto stemmen ons positief, vooral de vorderingen van dit bouwproject toveren een grote glimlach op ons gezicht! In het centrum van Brummen wordt namelijk hard gewerkt aan de allereerste Woonvilla Studio variant.

Al enkele maanden werkt Akor toegewijd aan de voortgang van deze prachtige, toekomstige woonplek. Tegelijkertijd was onze partner M-Frame druk bezig met de productie van de – voor Woonstaete zo typerende – duurzame staalframewanden voor de woonvilla. Op de zonnige foto is te zien dat de staalframewanden geplaatst zijn en dat dit bouwproject al echt vorm krijgt. Dit alles wordt verwezenlijkt onder het toeziend oog van ons zusterbedrijf Pro Vastgoed.

Naar verwachting zullen de 24 stijlvolle en betaalbare studio’s van deze villa medio augustus 2024 worden opgeleverd. Bekijk hier meer informatie over dit project en een foto-impressie van het beoogde eindresultaat.

Interesse in het huren van een studio in hartje Brummen? Schrijf je hier in en ontvang als eerste alle informatie omtrent de verhuur van deze bijzondere studio’s.

wbs logo final wit 1
Wonen, werken
& beleggingen

Aanmelden
WBS Real Estate nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 WBS Real Estate BV |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
Bedankt voor uw aanvraag!
24 studio's in Brummen
Inschrijven
1
Stap Persoonsgegevens
2
Stap Adresgegevens
3
Stap Woonsituatie
4
Stap Financieel

Persoonsgegevens

Man/Vrouw/Neutraal*

Geboortedatum *

Adresgegevens

Woning

Huidige woonsituatie *

Huidige woonsituatie*

Financieel

Privacybeleid*
×